…és akkor Szabó Tímea…


…és akkor Szabó Tímea, a PM társelnöke kipattant a kamerák elé, majd szigorúan belenézve az objektívekbe tudomására hozta országnak, világnak:

„Orbán Viktor szerdai bejelentésével - miszerint ő rendelte el, hogy a minisztériumok vegyék ki a pénzt a brókercégektől - bebizonyosodott, hogy a kormányfő csalt, hazudott és becsapta a választókat, bennfentes információkkal élt vissza, cserbenhagyta az országot. Ezért egy országgyűlési határozati javaslatot fogok beadni, amelyben a parlament feloszlatását és előrehozott választásokat fogok kezdeményezni.”

Ez már valami. Mondhatni nagyformátumú ötlet.


Nem tudom, Szabó Tímea mit gondolhat, de valaki szólhatna neki, hogy a párjának egy, azaz 1 db képviselője – ő maga - ül a 200 fős magyar parlamentben. Így aztán elég nehéz lesz oszlatni. Ha pedig a képviselőasszony arra spekulálna, hogy majd a felvilágosult ellenzék összefog, akkor elmesélhetné valaki neki azt is, hogy az összes baloldali csoportosulás mindösszesen 19 százaléknyi mandátumot tudhat a magáénak. Így aztán ez utóbbi ötlet sem tűnik túl meggyőzőnek.

De akkor vajon mégis miben bízik, miben bízhat a PM zászlóvivője?

A parlament feloszlatásához ugyan nem kell kétharmad, azt a törvény szerint a képviselők többségének szavazatával is el lehet érni, de jelen esetben ehhez az kéne, hogy a kormánypárti képviselők egy része együtt szavazzon a kezdeményezőkkel, amire azért valljuk meg, elég kevés az esély.

Azonban Tímeát ezek az apró kis tények nem nagyon aggasztják. Ő, ha törik, ha szakad, benyújtja a határozati javaslatot és kész. Aztán utána majd végighaknizza az összes médiát, hogy ez milyen felvilágosult ötlet volt, de ebben a ultrabrutál mai magyar diktatúrában egész egyszerűen nem lehet érvényt szerezi a demokratikus kezdeményezéseknek.

Így megy ez.

8 kommentek:

Anna írta...

Sajnálatos, hogy ez a fiatal nő, aki bejárta a világot, több nemzetközi cégnél dolgozott,mégsem ragadt rá semmi. Így csak arra tudok gondolni, hogy a jobbikos férj elvesztése rágja még mindig a lelkét, s egyéni bosszúból tesz mindent, eszébe sem jutván, hogy milliók sorsát keserítheti meg.

Karina írta...

Szegény baloldal, most nagyon erölködik. Pedig a "kulcsár" ügy még mindig nincs lezárva? A X. ker polgármester, "csak" 2 milliárdot tözsdézett el nála ( Kulcsárnál) gondolom ő sem a magánpénzéböl. Forró T. a régiségkereskedö és "sztárriporter" is Kulcsárhoz vitte "befektetni "nylonzacskóban az "aprót" (.vagy fordítva )? A ballib "osztódással szaporulata után" már mind játsza az ártatlan bárány szerepét,úgy tesznek mintha még sohasem hallottak volna" a jókamatot hozó befektetésekről" Sőt azt a rendört büntették meg aki "hazahozta "Kulcsárt,hogy elszámoljon a disznóságairól amiket naná hogy, nem egyedül követett el. Természetesen a " múlt történeteivel" nem akarom mentegetni a mostani " tőzsde cápák" tevékenységét és továbbra is hiányolom a kormány(ok) ellenőrző szerepét.! Jól teszi a Jobbik ha nem ezekkel az "öntudatos" demokrata, ballibbekkel árúl egy gyékényen, ha intézkedni akar a tolvajok ellen, tegye azt egyedül, úgy biztosan többet érhet el!

Attila írta...

Felszólalhatott volna imigyen: Mindnnyájan olvastuk 2014-ben a Fidesz választási programját. Amely mély gondolati tartalommal bírt, egyszerű volt, közérthető és csak egy szóból állt: Folytatjuk. Kedves Orbán úr és átszellemült csapata! A Buda Cash és Questor ügyek kapcsán kérdezem: Ezt folytatták? És még mit folytatnak?

eSzeL írta...

"Kenyeret és cirkuszt!" Minél kevesebb a kenyér, annál több cirkusz kell a népnek.

Névtelen írta...

.... az egész úgy kezdődött, hogy a Palesztínai Népfront (vagy Nemzeti Front?) két napot akart adni Pilátusnak, hogy felszámolja a Római Birodalom hatalmi struktúráját; aztán folytatódott napjainkban azzal, hogy a Demokratikus Kerekasztal (vagy mi) Orbán Viktornak március 15.-ig adott határidőt, hogy a Fidesz távozzon a hatalomból, mert különben ezmegez lesz, és most jön ez a szédült tyúk. Tehát a "Brian élete" egy folytatásos szappanopera lett hazánkban, és ebből qrva jól megél pár szarházi -és választóikat tökéletesen kielégíti ez az álellenzéki szarakodás, minősítve a sok agyhalottat

Névtelen írta...

Kérdés : - Igaza van-e Szabó Timeának, vagy sem (a jelen esetben) ?
Válasz : - Igen (ebben az ügyben).

Az viszont nagyon is figyelemre méltó jelenség, hogy a médiában azonnal, és első helyen szerepel, ha megszólalni kíván. Szemben sokakkal, akik viszont komolyabb horderejű ügyekben sem kapnak lehetőséget véleményük megismertetésére.
Mi lehet az oka ?
Van egy biztos tippem rá.

Unknown írta...

Gyakran előfordul, hogy a politikai szereplők, többnyire a "baloldali" megélhetési marionettfigurák kissé debil tevékenységet folytatnak. Ez azonban, mint a jelen esetben is, nem ok nélkül van, és főképpen nem azért, mert elment volna az eszük. Tímeácska eme, komédiába illő próbálkozása egyáltalán nem az, aminek látszik. Igaz, hogy a politikai terepet jól ismerő hazai megfigyelő számára komplett idiótának tűnik, de nem az. Inkább nevezném politikai prostituáltnak, hazaárulónak, vagy finoman teljesen korruptnak. Ezen akciója nyilvánvalóan azok számára értelmes, akik futtatják a magyar belpolitikában, mint "demokratikus tényezőt". Ezt a nevetséges húzását a nyugati sajtó a nyugati olvasónak már egészen más felállásban tálalhatja, mint ami a valóság. A nyugati médiaalany, a magyar belpolitikai viszonyokat felületesen ismerve, zökkenő nélkül bekajálja majd a hírt, hogy az Orbán-rezsim ellen már a parlamentet akarják feloszlatni, és új választásokat kiíratni a "demokratikus" erők. Azt elfelejtik majd megemlíteni, hogy milyen "erők", és milyen eséllyel teszik ezt. Ez egy nagyszerű húzás lesz a magyar kormánnyal, Magyarországgal szemben régóta folytatott hecckampányban. Nyugaton már enélkül is úgy tekintenek ránk, mint nácifasiszta férgekre, akiket jobb lesz mielőbb eltaposni, még mielőtt nagyobb bajt csinálnánk. Hogy ebből semmi nem igaz, az keveseket zavar rajtunk kívül. Összefoglalva Timike, mivel igen jól fizetik szerény képességei ellenére, ismét lelkesen árulja a hazáját.

N.Juci írta...

Timike! Hová lett a "vezéred aki a pártodat megalapította".? Elrepült a libákkal és a vagyonnal együtt. Te is rőpülj utánna!

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló