Vasárnapi visszanéző – 36. hét

Uzsorásország [2011. augusztus 31.]

Gondolom, biztosan sokaknak feltűnt már, hogyha manapság kinyitjuk az újságokat, ha bekapcsoljuk a tévét, egyre gyakrabban találkozhatunk olyan tudósításokkal és elemzésekkel, amik a mindjobban elharapódzó uzsorakölcsönök kérdését feszegetik. A szót meghallva a többség szeme előtt azonnal több kilós aranylánccal felszerelkezett kigyúrt kancigányok jelennek meg, akik a luxuskocsijaikból kiszállva terrorizálják a szerencsétlen embereket.

Azonban ha kicsit elvonatkoztatunk a lapok hasábjain megjelenő, valós rémtörténeteket taglaló írásoktól és szélesebbre nyitjuk a látókörünket, akkor észrevehetjük, hogy az uzsorakölcsönök igazából nem csak bizonyos népcsoportra jellemzőek, az elszenvedői nem csak cigányok, akik tudatlanságból, jóhiszeműségből belemennek ilyen-olyan ügyletekbe, amiből utána már nem nagyon lesz visszaút…>>> tovább



Besz@rva. Minden pátosz nélkül… [2011. szeptember 2.]

A napokban újabb fejezetéhez érkezett a Nagy narancsos elszámoltatás néven futó színjáték. Végülis ideje volt már valamivel előjönni, mert így a nyár végére, azért már lanyhulni kezdett a narancsrajongók lelkesedése, meg egyébként is kellett valami friss sztori, ami eltereli az emberek figyelmét arról, hogy a jól kitalált gazdaságpolitika valahogy nem akar működni.

A legújabb epizódban így aztán maga az egyik főszereplő, Ferenc lépett a nagyközönség elé, hogy előadja a Minden pátosz nélkül mondom, nagyon be vagyok sz@rva című epizódot…>>> tovább



A lélek üressége [2011. szeptember 5.]

Életének 98. évében meghalt Képíró Sándor, volt csendőr százados – jelentették szombaton reggel a tragikus eseményt a honi hírportálok.

Aki olvasta a hírt és valamelyest képben volt az elmúlt hónapok történéseit illetően, az azt gondolom biztosan megállt egy pillanatra és felidőződött benne az egész Képíró-ügy tarthatatlansága és gazembersége…>>> tovább

0 kommentek:

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló