Azt hiszem, megérkeztünk. Ez itt a gödör alja.


Vannak olyan hírek a világban, amihez nem kell túl sok kommentár, amihez nem kell hozzáfűzni semmit, mert azok már önmagukban is elmondanak mindent. Ilyen Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter tegnapi kijelentése is:

„A kormány stratégiai jelentőségűnek tartja a magyarországi zsidó közösségekkel való együttműködést. (…) Fölkértem Zoltai Gusztáv korábbi ügyvezető igazgató urat, hogy több évtizedes közösségszervezői tapasztalatait használja, és próbáljon nekünk, nekem – adott esetben vitás kérdésekben – tanácsot adni, véleményt megformálni.”

És Zoltai igent mondott.

Néhány órával később pedig már ott ült Lázár János balján, a MAGYARORSZÁG KORMÁNYA molinó előtt.

[nagyításért katt a fotóra]


Így megy ez.

Zoltai 2014-ben kormányzati posztot kap, és innentől véleményt formál, tanácsokat osztogat a magyar kormány tagjainak.

Nem számít, hogy aljas, besúgó ügynök volt, nem számít, hogy munkásőrként szolgált, nem számít, hogy az elvtársakat mosdatta a hogyhívjákolások miatt, nem számít, hogy töménytelen mennyiségű pénzt lopott el a fajtársaitól. Nem számít semmi. A narancsos kormányzat beintegrálta magába egyik legagresszívebb holokauszt-hiénát.

Azt hiszem, megérkeztünk.

Ez itt a gödör alja.

Nincs, nem létezik, ennél lejjebb.

Egész egyszerűen elképzelhetetlen.

27 kommentek:

Madárarcú Eugén írta...

Hát igen, mindig úgy tűnik hogy nincs lejjebb. Sokszor mondtuk már ezt....Na és ha Biszku Bélát látjuk a "Magyarország jobban teljesít" molinó alatt, akkor mi lesz?

Névtelen írta...

ez a zsidesz

Névtelen írta...

én aztmondom nektek hogy kidobom a tévémet azt végignézem hogy milesz az ablakból :3 nyiltan kijelentem hogy a világháború elkerülhetetlen lesz is igaz rövid ideig fog tartani és a bankrendszer és a politikai rendszer fog öszeomlani :D azonkivűl hogy vékonyodik a megnyilvánult oldal és a fizikai világ közti vonal és bizony átjárkálnak lények :D azonkivűl voltak idegen civilizációk megmég jöttek is. csa gondoljak kicsit ufo barátaimra :D azoknakmeg a föld élettér nagyonteccik telivan nyersanyaggal meg rabszolgával :D butával annál inkább a szabadkőmíves páhoj gyakorolta kcsikét az energia dolgokat aztán behodolt erőknek :D nagyon összetett a hejzet a msáik fele ojan csicska mint állat :D vicckönyv valóságban de izsák lúria utodja köztünk van már ;) aki a világ legnagyobb kabbalistája volt utódja mégnagyobb :D bizony kicsit felnéznénk a csilagokra mint régen akor rájövünk hogy a maják se kamura csináltak naptárat :D az egyiptomiak egyenesen megépitették a piramis naptárat :D de most a sárkány évébe nézelődünk majd ujra de érzietek hogy az emésztő tűz egyre közelebb :$ amit bizony ugyhivnak hogy 3. világháború azonkivül nyilnak széjjel a párhuzamos dimenziók azokmeg jönnek mennek az időben :D nah én most befizetek az élőműsorra :p

Hallgatag Drugics írta...

Sajnos, nem a gödör alja, csak egy állomás az oda vezető úton, egy újabb lépés a teljes hatalomátadás felé, már nincs sok hátra. Hazánk valódi vezetői már kiszemelték lézerjanit a már végletekig leharcolt és hitelét vesztett Kedves Vezető utódjának, ő már megtette a magáét az ország idegen kézbe juttatásáért. Elérkezett a durvább, gyorsabb, erőszakosabb lépések ideje, erre tökéletes lesz a jani, mellérendelték irányítani, a kezét fogni, általa átjátszani a teljes gazdasági és politikai hatalmat. Magyarország gyarmatosítása ezzel befejeződött, mostantól ezek kormányoznak. A birkamenetek degenerált népe pedig részben tátott szájjal bámul, mert lassan megért mindent, részben pedig lelkesen tapsol, mert ő is a most teljhatalomra kerültekhez tartozok.

Kaszandra írta...

Nem, ez nem a gödör alja. Ez a "magyar" valóság! Megint bedöltünk a nagy rössel beharangozott "elszámoltatunk " választási hülyeségeknek, hamis igérgetéseknek. Ez lett a vége! Még a dilis Demszki is elhitte,hogy elkapják, elszaladt egész Berlinig, azután vissza tért és már is ajánl nekünk főpolgármestert Bokros Lajcsit.Sem ezek, sem a "falboli ellenzék" nem fog soha megváltozni.Amit most elkövet a fidesz és olyan nagy elánnal kritizál a hármas "osszefogás" a dicső "bal", pontosan ők játszották el ugyanezeket a disznóságokat ( 2006,rendőrattak, 20 milliárdért új kormánynegyed épitésének lenyúlása, Paks, Berkec? Mária "átvizsgálása" a végbelén keresztül, nem sorolom tovább van még dögivel és eléggé undorító is) Mi történt az igérgetésen kívül, mit tanult mindezekből a fidesz? Talán " elegánsabban" (ez nem jó szó) sunyibb módon, követi el mindezeket? Kinevezett egy új "végrehajtót" Lázárt, ő pedig buzgón intézkedik.Mire vége a hatalmuknak hol lesz már addigra az ügyeletes "majd én megcsinálom"kurafi? Az iQ- változhat az embereknél, de a kapzsiság, a hatalom megszerzése mindig állandó, konstans, marad amig él az emberiség. Ezért van a személyi szabadság megnyirbálása, az eladósodás, az a mérhetetlenül sok hazugság, az idegeneknek való kiszolgáltatása az országunknak, jelenleg a zsidóknak más korban másoknak, minden, minden, ahatalom és a pénz megszerzése érdekébe történik. Aki még nem tud róla, sajnálattal közlöm: nincs alternatívánk, mondom mind ezt a "választások" előtt!

terlasz írta...

A Mazsihisz ügyvezető igazgatója, a Zsidó Világkongresszus magyarországi elnöke, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány társelnöke.
1999-ben Budapest VII. kerülete díszpolgára lett, 2005-ben átvehette A Magyar Köztársasági Érdemrend középkeresztjét a csillaggal, majd 2006-ban megkapta az '56-os szövetségtől az 1956-os szellemiség ápolásáért járó Pro Fidelia érdemrendet. 2009-ben Budapest díszpolgára lett.

Hogy is van ez? Ha ekkora gazember volt, akkor biztos, hogy a kritika csak őt illeti?

Utczás Gábor írta...

Teljes mértékben osztom a cikkben leírtakat! Haza- és nemzetáruló kormányunk cionista érdekek kiszolgálója! Sajnos itt tartunk a rendszer nem változtatás miatt!
A rendszerváltozás várat magára és égbekiállt évtizedek óta! Remélem a Jobbik ténylegesen megoldja ezt a kérdést legkésőbb 2018-ban!
Elég volt az ügynökök, besúgók, gazemberek uralkodásából!
Kizárólag magyar érzelmű vezetőket kell kinevezni minden posztra! Akik felesküdnek a magyar Szent Koronára!

Fazakas András írta...

Ennél lejjebb tényleg nem létezik semmi, mikor áruló ad tanácsot az árulónak.

Névtelen írta...

Olyan mélyen még soha nem volt, hogy még mélyebben ne lehessen .....

videntem_veritas írta...

De igen, létezik.... Pakisztán

T-26 írta...

Ha azt hiszed nincs lejjebb, tévedsz. Ez még csak a kezdet, egy olyan állapot felé, amit Gázában láthatunk. Az a kérdés, hogy mit teszünk ellene? Az orvosok a rákot az utolsó porszemig kivágják, különben újra elburjánzik. Más lehetőség NINCS, nem hagynak. És ne dőlj be a maszlagnak, mi vagyunk a tízezredéves múlttal rendelkező büszke nemzet, nem pedig egy hitvány kirekesztett.

Látó írta...

Mindig azt hisszük, hogy ez már az alja...

Anna írta...

Sajnos, lesz alább Z. G. közreműködésével!

Névtelen írta...

meeg neevtelenul is
vigyazzunk arra, hogyan fogalmazunk, nehogy felismerjeek a stilusunkat...
:)))

Névtelen írta...

Azért félő, hogy a kettős állampolgárságú munkásőr tovább ásatja, hogy beleférjen a magyarság...

Névtelen írta...

Sajnos eljött ez is... A narancsosokat mától kezdve, csak ZSIdó PAraszt CIgány Szövetségnek hívom.

Névtelen írta...

Egyszerű (volna) a megoldás;
1. Pártokrácia helyett részvételi demokrácia!
2. Képviselők visszahívhatósága!
3. Önkormányzatoknak alárendelt rendőrség!
4. A nép által választott (vagy visszahívott) bírók és ügyészek!
5. Titkos választás helyett dokumentált, az interneten tárolt, bármikor visszaellenőrizhető szavazatok!(kiküszöbölendő a csalásokat)
6. A törvényekről szintén Te szavazol a neten, a kormány, a képviselők csak előkészítői, munkásai ennek!

Kerion írta...

Semmi lényeges nem történt. Csak egy 6almon lévő zsidó pozí-cion-ált juttatott zsíros nyugdíj-kiegészítéshez egy másik zsidó pozí-cion-áltat a maradék Magyarországon. Miközben persze "AZ" feltartóz6atlanul közeledik.

Névtelen írta...

Még nem a gödör alja! Csak az oda vezető biztos út.
Ld.: Cion bülcseinek jegyzőkönyvei.

B.B. írta...

Sajnálatos módon mindezért mi magunk vagyunk a felelősek. Tűrtük, hagytuk, mert kicsinyes életünk mindennapi megoldásaiba feledkeztünk. Nem láttuk, nem láthattuk a fejleményeket, mert a '89-es hatalomátmentéshez asszisztáltunk, értelmiségiként abban a hitben élve, hogy jobb lesz, bölcsebb és demokratikusabb világ jön. Aztán adódtak lehetőségek, a választásoknak hívott cirkuszi bohócmutatványok, ahol végül együtt nevettünk a fellépőkkel, csak épp nem ugyanazon.Végül arra a napra ébredtünk, amikor már nevetni sem volt szabad.
Ennek a kiábrándult, erőtlen és már-már aberrált, beteg generációnak kellene vérátömlesztés, mert akik már utána jöttek, s jönnek, már véredényeik sincsenek, csak billentyűzeten kapirgáló csirkekarmaik. Álmodoznak a Nagy Buliról, ahol majd égő benzines palackokkal dobálhatják a kirendelteket, s aztán loboghatnak a középütt kivágott trikoloros lobogók, meg az árpádsávok, végül a kocsmában kötnek ki, mert a tök jó bulit -ugye- meg kell ünnepelni. A többiek pedig vesznek egy új nyújorkeres kínai vackot, vagy beülnek a mekibe sápítozni, hogy milyen szar itt nekik, mert idén csak Tajvanra jutottak el, és már három éves a merdzsójuk, s lövésük sincs a lövések miértjéről.
Összetartás, nemzeti öntudat? Baloldal? Eh... Jobb oldal? Ugyan... Még a magát nemzeti oldalnak hazudók között sincs egyezség. Ők is csak a kondérhoz jutást óhajtják úgy, hogy a kezecskéjük tiszta maradjon. Pedig aki szart akar pucolni, annak szarosnak kell lenni. Aztán a munka végeztével majd jöhet a csutakolás. De zombiknak magyarázni...

Névtelen írta...

Teljesen egyetértek B. B. hozzászólásával.

Névtelen senki írta...

A tényekhez tartozik, hogy a Lánchíd rádió bemondta: valamelyik fideszes főnöknél is kiverte a biztosítékot, hogy volt munkásőr elvtársat neveztek ki!
Szerintem ez nem baj!
Legalább megundorodnak a Fidesz seggnyaló akarnokaitól, és ezen keresztül a Fidesztől.
Eljött az ideje, hogy a Fidesz is kövesse az MDF, SZDSZ, MSZ(M)P, és a többi példáját: "El vele!"

Karina írta...

Igen, én egy zombi vagyok és az itt maradt magyarság, aki nem tudott már a kora miatt, vagy mert véletlenül szeret itt élni és nem tudna már máshol gyökeret verni, ezért nem lépett le,ezek nagy része is már zombi. A nagyhatalmak ezt tették velünk, Mit kritizálnál ha Rákosiék alatt eljött volna érted a fekete Povjeda? Vagy 49-5o ben, a családodnak csak jegyre tudtál volna egy negyed kiló kenyeret adni? Talán a háboru előtt olyan jól éltek az egyszerü szakmunkások, vagy parasztok,a kistisztvisekők? A háború elótt egy mérnök, vagy orvos, egyetemi tanár méltóságos úr volt, de a többség nem tartozott ebbe a kategóriába. A háboru után meg a szüleink felépítették a romokban lévő országot, Róth Manó meg rögtön államosított.elvitt mindent. Mit tudnak a mai 4o-5o évesek arról, hogy az anyák vitték szombat-vasárnap építeni "sztalin várost" meg mást," társadalmi munkában", a gyerekekkel, (szabadon választott kötelező) hétfőn meg mentek havi 3-5oo Ftért dolgozni, de ebből kellett még békekölcsönt is jegyezni! Ma már elhülve hallgatom a szónoklatokat, hogyan keverik az 50-es éveket a 70-es évekkel, melyik nagy demokrata vezérnek, mi a megfelelő. Például látom a TV-ben, a taknyos rákay(kétes y) kálmán pilipke tart előadást a rendszerváltás előtti évekről, aki egy a fidesz által felkapaszkodott senkiházi.a sok közül. Nincs nekünk elég történészünk aki levezessen egy ilyen müsort? .A rendszerváltás után az szdsz,az mszp, mindenkiből kiszolgáltatott szolgát akart csinálni, fidesz kormány mindenkiből "nagypolgárt "akar csinálni, (persze csak szóban) és a megfelő jövedelem nélkül, ezért aztán az emberek szégyenlették, hogy" panelben" laktak, nehogy "panelprolinak"nézzék őket, gyorsan túladtak a lakásaikon és felvettek mindenféle kölcsönöket, jól eladósodtak.Pedig nem minden panel lakó jött fürdőszobás összkomfortból annak idején, legalább is az a 800 ezer család akik ott éltek,élnek, valószinüleg szerényebb körülmények között voltak, mert akkor otthon, a régiben maradtak volna.Igen zombik vagyunk, mert a dicsö vezetőink minig becsaptak minket és meséltek nekünk a jobb és baloldalakról, meg a demoráciákról, de melyik demokrácia az igazi? a monarchikus brit, a köztárasági francia, a holland, belga, stb demokrácia? vagy a bolsi renszerü népi ? Mert nálunk sohasem volt egyik sem, mert az "uralkodó elit" sohasem azt nézte a magyaroknak mi a jó, hanem azt hogy az ő "üvegzsebük" mennél jobban tele legyen. Ezért hajlandóak voltak bárkit, bármikor kiszolgálni! 25 év telt el már megint és még mindig egymást hibáztatjuk, szidjuk! Szerintem ezért tartunk itt! Néha nem árt magunkba is nézni.Ez is csak egy vélemény, egy zombié.

Névtelen írta...

No komment az ílyen megnyilatkozásokhoz-ezért mondják rólunk,hogy rasszisták vagyunk!!

Névtelen írta...

Ezeket nem ide kell írni, hanem az állami sajtó(k)ba.
Azt olvassák.

Névtelen írta...

„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve! Ókor Óta tudott!
Szent Ágostonnak az a sokszor idézett mondása, hogy igazságosság nélkül az állam is csak egy rablóbanda,

lenyeglato írta...

Valóban Magyarország?

Született egy ország, melynek uralkodó osztálya (idegen lévén) mindig a nép ellen, és saját önzése szerint élt! Akik soha nem átallottak idegen hatalomra támaszkodni, azt kiszolgálni saját uralmi helyzetük fenntartása érdekében.
1956 4000 páncélos hívása, lóháton helyett, lánctalpon!
„István, a Szent, volt az első, csaknem tudatos szemétszállítónk, ez a kegyes király, kinek kóbor lovag-szállítmányairól talán csak a liberális angol premier tudhatna méltón megemlékezni.” Ady:
Minden nép gyorsan szaporodik Hunniában, csak a magyar veti ritkán magzatát, mint a sivatag büszke, magányos oroszlánja. A magyar tudat Mohács után jócskán összezavarodott, ráadásul a török kiverése után a nemzet energiája a kipusztított területekre összpontosult, azt népesítette be újra. Miközben a szlovákok gyorsan nyomultak utánuk."
Coméniustól idegen volt az aktív forradalmiság, de az elmaradottság és az " örökös jobbágyság" rendszere közötti összefüggést azonban észre vette. Az alacsony népszaporulatot, a szegénységet, a paraszti munkakedv hiányát, a betyáréletet, az urak kegyetlenségeinek, törvénytelenségeinek, s annak tulajdonítja, hogy nem szabadon vállalt, hanem kényszerített munka folyik. Erdély tört. II. köt. 1527. o.
Nyelvében él a nemzet? (Szent királyunk áldásos bölcsessége nyomán!)

Magyarul beszél, gyakran sehogy máshogy. Neve román, sváb, vagy tót! Aszerint, hogy apja mi vót! Kettős keresztnevű, (A vezetéknév is keresztnév, gyengébbek kedvéért) vagy rubint, gyémánt, átverés gyanánt! Jött a szakadt, elűzött, kocsmát bérelt, harminc év, hamar milliomos lett! Később bankár, vagy gyáros, képvisel ő, politikus, miniszter, elnök akár, (milyen kár! Rákosi, Kádár,) mindenképp káros, tisztessége sáros

Megjegyzés küldése

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle

 
látogató számláló