Készül az új Trianon


Ha egy nő Ózdon munkanélküli lesz – ami nagyon könnyen előfordul -, mi mást tehetne, elmegy a Munkaügyi Hivatalba jelentkezni. Munkát persze nem kap, mert nincs (csak az alpolgármester pereputtya számára). Helyette beiskolázzák, átképzési tanfolyamra küldik. Persze aztán sem lesz munkája, de a semminél ez is valamicskével több. A jelentkezés után a menetrend máris kettéágazik aszerint, hogy a nő cigány vagy nemroma. A hivatali és a médiabeli szóhasználatokból a ”magyar”mint megjelölés erősen tünedezőben van, helyette ott az, hogy nemroma. Úgy ám!


Nos, a magyarral közlik, hogy ha szerencséje van, és a rengeteg rászorult jelentkező közül befér a tanfolyamra, akkor dadusképzésre fog járni. A túljelentkezés több mint tízszeres. Válogatási lehetőség nincs, dadusképzés és slussz. Teljesen mindegy, mi volt előtte, mi a képzettsége, mit szeretne.
A dajkaképzés nagyjából négy hónapig tart, ennek során a javadalmazása 41 ezer forint. Tehát nem 47 ezer, hanem 41 ezer.

Ha a nő cigány roma, vagyis nem nemroma, akkor diszkréten átirányítják egy másik épületbe, ott működik a Türr István Képző és Kutató Intézet. Hogy mire utal a nevében szereplő ”kutató” szó, arra képtelenség egyenes választ kapni, olyankor azonnal bekapcsolják a hadaró mellébeszélést, a süketdumát, a bullshit-parádét. Elég gyanús.

Ebben az intézetben megkérdezik a nem nemroma cigányaszonyt, hogy milyen képzésben szeretne részt venni, válogathat olyanokban, mint cukrász, szociális gondozó, vagy akár dadus. Végül aláírják vele a szerződést, amelynek részét képezi, hogy a tanfolyam elvégzése után egy évig foglalkoztatják abban a szakmában, vagy ha nem áll rendelkezésre olyan munkahely, akkor is folyósítják számára a szakmunkás minimálbért.

A magyarnál nincs ilyen.

Aztán elindulnak a tanfolyamok. Párhuzamosan a kettő.

A cigányosnál az a jelenség szúr szemet, hogy ott az oktatók között olyan személyek is vannak, akiknek semmi képzettségük, tapasztalatuk és egyáltalában semmi közük sincs a dajkai foglalkozásoz, ellenben maguk is cigányasszonyok. Olyanok, akik korábban bevágódtak a mindenféle szociális programok során, és valamilyen egyéb főcigányoknak a valakijei. Nem baj, ha az oktatói tevékenységük nem ér semmit, hiszen az egész bolhacirkuszban úgysem a szakma vagy a munka a lényeg.

Kiderül továbbá az is, hogy a cigányasszonyok rutinos tanfolyamra járók. Az utóbbi időkben ilyen, olyan, sőt amolyan átképzést is végigjártak már, és szedték közben a pénzt. Ez azért érdekes, mert a szabályok szerint aki ilyen átképzésen részt vesz, az utána öt éven belül nem mehet másikra. Magyaroknál ezt betarttatják, cigányoknál nem. Utána a magyar mehet a fenébe, a cigány elölről kezdhet egy másik szakmával.

A tanfolyam után az a helyzet áll elő, hogy mindkét kurzus résztvevői szembesülnek az egyáltalán nem meglepő ténnyel, hogy nincs állás az újonnan szerzett szakterületükön. Ha netán véletlenül mégis akad egy-egy hely, az per definitionem valamelyik cigányé, hiszen nekik a szerződésükben ott áll a garantálás. Magyarnak akkor jutna, ha egyszerre húsz üresedés lenne. Vagyis sohanapján.

Az ilyenképpen ismét munkanélkülivé váló cigányasszonyok egy éven át szedik a nekik hivatalosan dukáló szakmunkás minimálbért, aztán újból beállnak egy hasonló kamu átképzésbe. A magyarok pedig a jövedelempótló 22 ezer forintot kapják.

Ezek után a magyar persze igyekszik elmenekülni a régióból, ahol a totális és visszafordíthatatlan elnyomorodás, végül az éhen döglés vár rá. A cigány viszont frankón érzi magát , virul és szaporodik.

Hogy ez mihez vezet, nem nehéz kitalálni. Nem is a jövőben, hanem itt és most a jelenben.

Senki ne mondja nekem, hogy ez nem koncepciózusan alakul így.

Annál is inkább, mert az állami munkahelyeken itt Északkeleten mind több területen tapasztalható, hogy álláskeresőktől önéletrajzot csak cigányoktól fogadnak el. Hol ilyen, hol olyan indoklással és dumával, de a végeredmény ez. Sőt már az a jelenség is felbukkant, hogy a privát tulajdonú cégeknél is előnybe kerülnek annál a nagyon kevés dolgozófelvételnél a cigányok, mert az állami kedvezményszabályok ebbe az irányba terelik őket.

Iszonyú pénzek mennek el erre a cigányistápolásra. Annyi, hogy abból akár már működőképes gazdaságot lehetett volna kialakítani a borsodi-hevesi-nógrádi-szabolcsi régióban. De valakiknek valamiért így jobb...

Hamarosan még inkább így lesz. Kazincbarcikán megkezdődött és már folyik a cigányok betelepítése a város közepére a panelokba. Miskolcon legújabb fejleményként 20 ezer laptopot készülnek szétosztani köztük. Ózdra pedig a maradék magyar lakosság heves ellenállása dacára erőnek erejével be akarják hozni a Cigány Világsátort, ezzel cigányfővárossá téve a szerencsétlen várost, és attól kezdve végképp minden a cigányokról fog szólni.

Mi ez, ha nem egy új Trianon szinte már kéznyújtásnyira?

31 megjegyzés:

  1. A keserűség, a tehetetlenség, és kétségbeesés szorongatja a torkomat...meddig nézzük tehetetlenül, bénán,hogy saját hazánkban seperjenek a szőnyeg alá?

    VálaszTörlés
  2. dr. Bogár László szavaival élve: "ellenünk használt tömegpusztító fegyver..."

    VálaszTörlés
  3. kENTAUR:

    cigáyn városokat kell létrehozni, hogy mentesítsük a fehér fajt a fertőzéstől

    VálaszTörlés
  4. az emberi "rasszok" elmélete megdőlt, ez már csak faji alapon megy eldönteni, kinek hol kell élnie.....a jövőben...

    VálaszTörlés
  5. Ez egy vicc, képtelenek lennének egy államot létrehozni. Mielőtt valaki a zsidókkal jönne, ők nem fognak dolgozni. A cigány sem...

    VálaszTörlés
  6. Terjednek mint a pestis! Èbredj Magyar! Ismerd fel az ellensèget!

    VálaszTörlés
  7. Ez a Türr István Képző és Kutató Intézet gyakorlatilag egy cigány eszközkezelő - a kifosztásunkra.

    VálaszTörlés
  8. A félreértések elkerülése végett én is ilyen képzésre járok és nem 41 ezret kapok hanem 35 ezret havonta és persze mellette tilos munkát vállalni munkaszerződéssel ha véletlen találna az ember valamit kb 500 ezer forintot vissza kell fizetni ami a "képzés költsége"

    VálaszTörlés
  9. ez egy nagy hülyeség ezek a tamfolyamok csak a felsőbb MAGYAR embereknek hozza a nagy pénzeket az hogy mivan abba a régiokba csak azok tudják akik ott élnek

    VálaszTörlés
  10. Horn idejében azt gondoltam, hogy a világon a legnehezebb dolog Magyarországon magyarnak lenni.
    Mekkorát tévedtem!

    VálaszTörlés
  11. Istenem, hányszor, de hányszor körbejártuk már ezt a konkrét kérdést... Tököt fognak ezek létrehozni, nem új államot. Hivatalosan sohasem szakadnak ki az országból, mert nem tudnák eltartani magukat. Budaházy ötletével élve, lehet, hogy még jobban is járnánk, ha ez megtörténne, hiszen akkor egyrészt lenne hova zsuppolni a maradékot, másrészt kb. két hét alatt megennék egymást, és simán visszafoglalhatnánk a területet, win-win.

    A baj az, hogy ami itt zajlik, az egy európai szintű, és onnét vezényelt karanténmechanizmus (de már ezt is kiveséztük párszor). A lényeg, hogy az ostoba cigány semmiképp se akarjon nyugatra menni, toleranciabajnokék ugyanis kurvára nem kérnek belőlük. Ehhez mi kell? Szeressen ott, ahol éppen van, nyalják ki a seggét, és esze ágában se legyen elindulni a Lajtán túlra.
    Ezért kell az irreális pozitív diszkrimináció, a (remélt) koncentrációt lehetővé tevő Világputri, a horror összegű segélyek... stb.

    Kelet-Magyarország Európa egyik nemhivatalos cigány gettója kell legyen, ha mi magyarok bele döglünk is! Ugyanazt játsszák velünk ismét, mint 1000 éven át bármikor. Védjük csak az ő seggüket tatár, török, ruszki, és újabban cigány ellen, cserébe legfeljebb jól lefasisztáznak/náciznak.

    Ha már eddig nem csináltuk, legalább most kéne azt a taktikát követni, amit eddig mindig alkalmaznunk kellett volna: átengedni az ellenséget.
    Én személy szerint különjáratokat indítanék kormoséknak nyugatra (csak oda), fizetném a kiutazást, mindent, még költőpénzt is adnék, egy feltétellel: ha elfogadja az ajánlatot, lemond a magyar állampolgárságáról, és aláír egy nyilatkozatot, miszerint soha többé nem szándékozik visszatérni Magyarország területére (ha mégis visszajön, irány az életfogytig kényszermunka). Ezzel talán el lehetne érni valamit.

    VálaszTörlés
  12. Ki kell baszni őket a picsába. A cigókat meg kell fosztani az állampolgárságtól, oszt takarodhatnak a kurva anyjukba.

    Most láttam, a görög bajtársak hogy intézik ezeket a dolgokat, hogy lépnek föl a bevándorlók ellen.
    http://www.youtube.com/watch?v=M_ukaXTgI2o

    jellemzően nyavajgós-jogvédős videó, de a lényeg átjön.

    Még annyit hogy ne kövessük el azon hibát, hogy a cigányokat ittlakóknak tekintjük. Rohadt geci bevándorlók, akként is kell kezelni őket. Kurvára zéró joguk van ittlenni, húzzanak a faszba.

    VálaszTörlés
  13. A keresztény "nemzeti" férgek és egyházaik már rég a cigányokra tettek a magyarok ellenében. A kereszténység internacionalista, csak az érdekli, hogy a baromságaikat kritika nélkül beszopják a debil híveik. A magyarok erre nem alkalmasak, a babonás, félállati cigányok viszont igen. Az egyház elsőrendű érdeke, hogy a nyakas, "pogánykodó" magyarokat kiirtsa, és végre a Kárpát-medencében korlátlanul uralkodhasson a hívőknek alkalmas babonás, szlávok, románok cigányok fölött.
    Csak sajnálni tudom azokat a barom "nemzetieket", akik elhitték, hogy az internacionalista liberalizmus és szocializmus ellentéte az internacionalista egyház, ezért a papok seggét kezdték el nyalni. Közben nem vették észre, hogy csak az egyik vágóhídról a másik vágóhídra terelték a magyarságot. Közben a "nemzeti" kormány emberierőforrás (szent szar!) minisztere, Orbán jobbkeze, ózdi félcigány lelkész már nyíltan "romákra" és "nemromákra" osztja Magyarország lakosságát. Nyílt numerus clausus van érvényben a magyarokkal szemben, a cigány mindenhol előnyt élvez. Ez egyszerű nemzeti honpolgár meg csak néz, mint a birka, és nem tudja, hogy mi történik vele. Pedig tulajdonképp semmi különös, csak tovább fut a magyarság kiirtását célzó ezer éves keresztényzsidó program.

    VálaszTörlés
  14. "Most születik az utolsó generációja a fehér embernek.A népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogjuk tiltani a fehérek egymás közötti házasságát.A fehér férfinak sötét bőrű nővel kell együtt élnie,mig a fehér bőrű nőnek fekete férfival.Így el fog tűnni a fehér faj.A mi magasabb rendű szellemi képességeink könnyen lehetővé teszi számunkra a sötét bőrű emberek fölött az uralmat".Rabinovich rabbi.Az Amerikába rabszolgákat szállító hajók tulajdonosai mind zsidók voltak...nézzük meg,mi van ma a négerekkel az USA-ban.Harmadik világháborúról álmodoznak...Ezek a liberális gyilkosok uszították ellenünk a cigányságot,mi meg nézünk,mint Rozi..a fülkeforradalmistának szavazó kell.Végignézte a nyolc év összes szemétségét,semmit nem tett.A mostani cigányvezetők kitanulták az iskolát,és most zsarolnak..olyanok,mint a rokonaik,ezeknek kevés a száraz tészta.Laptop kell...eltartás..a mi forintjaink a mi verejtékünk,még több,és még több.Tényleg bele fogunk dögleni..

    VálaszTörlés
  15. Nyilván Vona is tudja, hogy mire megy a játék és, hogy már nem csak a magyar gazdaság, hanem a nemzet sorsa forog a kockán. A Jobbiknak most kerek-perec és részletesen el kellene mondani ezt a választóknak, hogy minél több fideszes szavazót eltérítsen a királytól, aki különben ismét 2/3 győzelmet arathat (az erdélyi és izraeli szavazatoknak köszönhetően). Bizonyára sok fideszes szavazó van, aki nem szeretné, hogy az unokái egy olyan országban éljenek ahol csupán kissebbség a "nemroma"... Ehelyett a Jobbik tovább kussol vagy a haldokló Mszp-t rágja, mintha meg egyezett volna a Fidesszel, hogy ne ellene kampányoljon. A Jobbik egyik választási villanása például az EU-ból kilépő lerágott csont, miközben bizonyára jól tudja Vona, hogy amennyiben kilépnénk, közel egy millió magyar veszítené el egyből állását Ausztriában, Németországban vagy Nagybritanniában... azaz eddig csak duma a semmibe a Jobbik választási kampányja. Igaz, a jobbikos profipolitikusok is jól megvannak már fizetve a felesleges szócséplésért és az ál-ellenzéki szereplésért...

    VálaszTörlés
  16. Nekem evvel csak az a bajom, hogy még a "nemroma"társaság sem tud összefogni rendesen. Bedölünk azoknak akik áskálódnak és uszitanak egymás ellen minket. Olyan" vegyes" önkormányzati és tulajdonosi házban lakom ( 4o%-6o%) ahol a cigányok se közösköltséget,sem lakbért nem fizetnek, midezt megtehetik.Egy 5o m2 lakás közös költsége 16 ezer Ft. Ezért jóformán nem jár semmi, a "gondnok" (régen házmesternek hívták) hetenként 2x össze kaparja a szemetet az udvaron. A lépcsőházakban néhány pislákoló körte ég, amit rendszerint kilopnak, és a szemetet is elszállítják hetente 2x. A l47 albetétes házat 3o tulajdonos és állitólag 4o lakást, ( ahol a cigányok laknak átlagban) az önkormányzat tartja lélegeztetö gépen. Tatarozás, felújitás, a jelenlegi , állapot mellet szóba sem jöhet.A ház, szép lassan, lepusztúl, aki tud menekül ebből a házból amerre csak lát..Tüzoltó munkát lehet csak a befolyó összegekből megcsináltatni. Nem mindig éltem ilyen helyen, volt rendes polgári bérlakásunk nekünk is, csak a rendszerváltás óta, mióta ránk kényszerítették a bérlakások megvásárlását a "nemroma"jóságos vezetőink.. Nem akarok senkit sem untatni de ez a "vegyes társasház" ahol jelenleg élek, lehet Magyarország ÁLLATORVOSI LOVA, ahol "bírtokba vettek a cigányok mindent és mindent amit bitokba adtak, ország "javát" akaró "nemroma "vezetök.

    VálaszTörlés
  17. @Zéé:

    Már megbocsáss, de elég sarkított nézőpontból szemléled a dolgokat. Az egyházak 1948 előtt igenis a nemzetet szolgálták, sok tagjuk még a komcsi érában is a hazaszeretet fennmaradásának záloga volt. Az, hogy a kommunista rendszer kiirtotta a nemzeti érzelmű papságot, a saját, máig aktív ügynökeivel töltötte föl a klérus sorait, hadd ne a kereszténység bűne legyen már, könyörgök...

    Az tény, hogy jelen formájában az egyház alkalmatlan a nemzeti érdekek képviseletére, de ezen változtatni kell (elsősorban a Szentszék felé mutatott okos, mértéktartó, de határozott diplomáciával; ma nagyon sokan elfelejtik, hogy még mindig nem árt jóban lenni a Vatikánnal, ld.: Mussolini remek taktikázását anno), és nem reflexből elfordulni a kereszténységtől (keresztény országként ezt különben sem tehetjük meg, épp elég volt Rákosi, meg Kádár alatt).

    VálaszTörlés
  18. A Jobbik már egy bedarált párt. Orbán átveszi tőle mindazt, amit most meg tud igérni anélkül, hogy a "jogvédők", Brüsszel meg a "kiválasztottak" ne hisztizzenek túlságosan (pl most a börtönlakók tökei megszorítását vagy az erdélyi "autonómiát") meg mindazt, amiért a végén úgyis a pórnép fizet (pl a banki adó és a devizahitelesek mentése). Arról pedig, ami mindenek felett fontos, a Jobbik is kussol és ilyen elsősorban a magyar "nemroma" lakosság elüldözése miközben a roma lakosság gyors szaporodásra van bíztatva anélkül, hogy vállalnia kellene a gyerekek nevelésével járó költségeket (ez is az adófizető "nemromára" van terhelve). Jó lenne, ha a Magyar Hajnal párttá alakulna, mert akkor nem kellene a Jobbik ál-nemzeti profipolikusaira szavazni.

    VálaszTörlés
  19. Gambit állította:
    „Az egyházak 1948 előtt igenis a nemzetet szolgálták, sok tagjuk még a komcsi érában is a hazaszeretet fennmaradásának záloga volt.”
    Karakterszűke miatt két részletben:
    II.
    1849. október 23. A Religió című „kath-politico egyházi és irodalmi” lap írja Kossuth Lajosról: „bandita-talentum... az európai dulók (sic!) cinkosa, az orgyilkolási titkos társulatok szövetségese volt..., ki nagyravágyásának, dicsvágyának, kapzsiságának és bosszúszenvedélyének nemzete életét feláldozta, ki pályáját árvák meglopásával kezdette és honának s honfitársainak nagyszerű kifosztásával végezte”.
    1849. november 8. Scitovszky János, Magyarország hercegprímása ünnepélyes halotti misét celebrál a császári csapatok elesett katonáiért, a magyar nemzet szabadságáért életüket áldozó honvédekről viszont „elfelejt” megemlékezni.
    1850. augusztus 25. Az Esztergomban tartott magyar püspöki értekezlet résztvevői feliratot intéznek az osztrák uralkodóhoz, amelyben kifejezik szerencsekívánataikat a magyar nemzet felett aratott győzelméhez. „A krisztusi kereszt ellenségeinek szándéka az volt ugyanis, hogy a trónok mellett az oltárokat is eltöröljék a föld színéről, és minthogy tudták, hogy az uralkodók koronái nagyobb biztonságban vannak, ha a papság őrködik felettük, mint hogyha fegyverek, minden harci eszközüket Krisztus egyháza ellen fordították. De Isten, aki meghiusítja a népek terveit, megítéli szándékaikat, nevetségessé (...) tette őket", áll egyebek mellett a főpapi dokumentumban.
    1868. december 5. Eötvös József liberális javaslata alapján elkészül a népiskolai rendszer és a közoktatás reformjáról szóló törvény, amelyet csak a főpapság heves tiltakozása közepette sikerült keresztülvinni. A törvény kötelezővé tette a nyilvános iskolák látogatását 6-12, illetve 15 esztendős korig, biztosította az anyanyelvi oktatást és állami népiskolák felállítását.
    1919. március 29. „A kommunizmus krisztusi elv. Tehát elvileg kifogás ellene keresztény alapon nem emelhető”, szögezi le lelkipásztor olvasóinak szánt szerkesztői üzenetben a Lelkészegyesület című református lap, miközben az egyház püspökei a Tanácsköztársaság iránti segítőkészséget és együttműködést javasoltak a lelkészeknek és az egyházi testületeknek. A debreceni tudományegyetem református teológiai karának három nappal korábban született határozata a bolsevizmust „mint a Názáreti által hirdetett és az emberiség által várt istenországát” köszöntötte, s annak megvalósításához felajánlotta támogatását.
    1920. április 25. Az Új Lap országos felháborodást és nemzetközi visszhangot kiváltó cikke szerint Lőw Immanuel szegedi főrabbi holland újságíróknak nyilatkozva gyalázta a nemzetet. „Ennek az országnak nincs létjogosultsága. Magyar nemzet nem létezik, sőt a magyar faj is kiveszett már”, fogalmazott a főrabbi, aki a természetes földrajzi egység kapcsán kijelentette: „Kérem uraim, ez egy nagy hazugság, ilyen nem létezik. Erről csak szónokolnak. Ezek csak frázisok. (...) Magyarország a kutyának való: szét kell darabolni”.
    1921. február 17. „.Nagyon anyagiasak a püspökök, és csak a kommün alatti veszteségeikről tudnak sopánkodni: nem elég agilisak, sőt nem is jó hazafiak. Üzentem Rómába, hogy el lehetnek rá készülve, hogy rakásra gyilkolják vagy az ablakon hajigálják ki őket az elkeseredett magyarok! (…) Gasparri államtitkár bíboros erre azt válaszolta, hogy ’tegyék’!”, mondja Horthy Miklós Zadravecz páternek, a nemzeti hadsereg tábori püspökének, ez utóbbi emlékiratai szerint.
    if

    VálaszTörlés
  20. Kedves nemromakoma!

    Persze, a Jobbik kussol cigányügyben... Basszus, talán nem az RTL híradóból kéne tájékozódni...

    A MH pedig már párttá alakult (csecse ventilátoros logóval, meg minden, ahogy kell), ami csak azért baromi vicces, mert pont az(ok?) csinálnak pártot, és azok vannak tőle elalélva, akik eddig kézzel-lábbal kajabáltak, hogy nem, párt az nem kell, mert hülye pártoskodás, meg mittudomén. Ennyire hitelesek, bár még a többesszám, harmadik személy is tévedés, hiszen Lenhardt Balázskán kívül a tök sincs ebben a hülyeségben.

    VálaszTörlés
  21. @Gambit


    Pedig igaza van. Az internacionalista kereszténység ugyanúgy nem érdekelt a magyarság, illetőleg bármely nemzet, faj, sat. életben maradásában, mint az internacionalista szocializmus, vagy az internacionalista liberalizmus. Ezeknek mind megvannak a saját céljaik, ideáik. Eladni ezeket egy nemzetnek csak egy állapot. Beszélgess csak el az igazi deep keresztényekkel, ugyanolyan globalista nemzetek feletti társaság, mint a komcsik, vagy a libsik. A mostanság fellángoló neopogánykodás meg egy rossz vicc. A kereszténységnek megvolt a történelmi szerepe annak idején, hogy az amúgy is babonás buta európaiakat domesztikálja, de ma már nincs rájuk szükség, tudják ezt ők is. A magyarság és más nemzetek jövője csak egy racionalista alapokon álló világnézet lehet, aminek nem az a legnagyobb problémája, hogy a vallásalapító zsidó ácsmester pártus-e volt vagy sem.

    VálaszTörlés
  22. Semmi sem jó..nem jó az MSZP,nem jó a Fidesz,nem jó a Jobbik,amit a kutya csinál,az sem kellőképpen büdös.Csak nehogy má',talpra álljunk!Ha annyira erőlteti a kormány a cigány kérdést,fogjunk össze a cigányok értelmesebb részével!Azokkal,akik itt éltek,itt születtek ebben a hazában.A gyilkosságokat azok a cigányok követik el,akik más országokból szivárogtak át,veszélyeztetve a hazai cigányságot is.Ezeket kéne vissza zsuppoltatni a cigánysággal közösen összefogva.

    VálaszTörlés
  23. @Névtelen:

    Na, ez a tipikus ateista surmóság terelget minket lassan már egy évszázada a szakadék irányába, gratulálok...

    Aki képtelen fölfogni a keresztény szakralitás, és spiritualizmus lényegét, az csak ilyen rövidlátó következtetéseket tud levonni. A keresztény hit csak részben társadalomszervező rendszer (mint lényegét tekintve minden vallás), de sokkal több is annál.

    Ateizmus, újpogányság, egykutya, mindkettő meg akarja fosztani a magyarságot keresztény jellegétől, és tévutakra akarja vezetni a népet.
    Mária országában csak a keresztény vezetésű államnak van létjogosultsága, minden más tévedés, vagy ármány.

    VálaszTörlés
  24. @if:

    Kossuth, és az 1848-49-es forradalom és szabadságharc több jeles személyisége/vezetője nyíltan, vagy titokban szabadkőműves volt. És bár lehet, hogy többségük a naiv jóhiszeműségből támogatta a korban nagyon népszerű, főleg szociális demagógiával kampányoló mozgalmat, ne feledjük, hogy az ő működésüknek "köszönhetjük" később Trianont, és a patkányköztársaságot.
    Persze a szemét katolikus egyház a hibás, amiért fölismerte a veszélyt, és nyíltan szembehelyezkedett vele, pfejjj...

    Plusz kurva könnyű kiragadott példák alapján, retrospektíve ítélkezni, és kivetíteni a mai nemzetfogalmunkat egy olyan korra, ahol a modern nacionalizmus csak éledezőben volt, és a nemzeti érzés mellett a király, valamint a birodalom iránti hűség is viaskodott egymással az emberekben.

    Mellesleg marha érdekes, mennyi istentelen csótány mászott elő itt hirtelenjében. Mi van, srácok, újjáéledt az SZDSZ netkommandó? Fodor Gábor újra tejel, hogy gyalázzátok a normalitást? Szégyen.

    VálaszTörlés
  25. Gambitnak I.

    1526. június 23. A fenyegető török veszedelem küszöbén a magyar kormány elrendeli, hogy a templomi arany és ezüst jószág felét a haza védelmére összeszedjék és pénzzé veressék. Noha a begyűjtés a pápa jóváhagyásával történt, a papság annak több helyen is ellenállt.
    1708. február 29. Pozsonyban megnyílik az I. József által összehívott országgyűlés, amelyen a szécsényi konföderáció (Rákóczi) hívei nem vettek részt, megjelent viszont herceg Keresztély Ágost esztergomi érsek vezetésével 16 püspök, 26 kanonok, apát és prépost, valamint a világi arisztokrácia többsége, élén Esterházy Pál nádorral.
    1782. október 10. II. József császár a Magyar Kamara Vallásalapjának ellenőrzése alá helyezi az egyházi vagyont és jövedelmeket, valamint kimondja, hogy egyházi személy vagy közösség csak szükségleteinek megfelelően haszonélvezője, nem pedig birtokosa az egyházi vagyonnak (mint azt a magyar rendi jog vallotta), az egyházi vagyonfölösleg fölött pedig az uralkodó rendelkezik, s azt a szegények és rászorultak javára fordítja.
    1790. november 30. A magyar katolikus főpapok gyűlést tartanak a kalocsai érsek lakásán és II. József türelmi rendelete elleni tiltakozásként írásba foglalják, hogy téves az a felfogás, miszerint előbb magyar az ember és csak azután katolikus, ugyanis mindenben a vallás az első, ezért a lelkiismereti és vallásszabadság megengedhetetlen.
    1848. január 20. A Windischgraetz csapatai által megszállt Pesten kibocsátott pásztorlevélben a magyar katolikus püspöki kar „a gondviselő isteni akarat parancsára” hivatkozva a császári csapatoknak való behódolást a lelkészeknek éppúgy, mint a hívőknek vallási kötelességükké teszi. Korábban ugyanezek a püspökök azzal az indoklással, hogy a lelkipásztoroknak nem illik politikai harcokba avatkozniuk, megtagadták a Honvédelmi Bizottmány azon kérését, hogy a pásztorlevelekben a hívőket a haza védelmére buzdítsák.
    1848. március 20. Miután a magyar országgyűlés alsótáblája három nappal korábban határozatban törölte el az egyházi tizedet, a magyar püspökök beadványt intéznek az uralkodóhoz, amelyben a bécsi udvartól kérnek védelmet „a jogaikba történt erőszakos beavatkozás és jövedelmeik csökkenése ellen”.
    1849. január 12. Hám János esztergomi érsek körlevélben utasítja egyházmegyéje papságát, hogy támogassák a Magyarországra bevonuló császári csapatok tevékenységét, a császári kiáltványokat pedig a templomi szószékekről hirdessék ki.
    1849. január 28. A magyar fővárost elfoglaló Windischgraetz tábornok jelenti Schwarzenberg osztrák miniszterelnöknek: „Az ország püspökei, a prímással az élen jelentkeztek nálam, hogy egy küldöttséget küldjenek Olmützbe, amely az odaadás és tisztelet kifejezését helyezné a császár lábaihoz”. Ugyanezt az epizódot az említett prímás, a nemzeti kormány által kinevezett Hám János így eleveníti fel emlékirataiban: „Nem sokkal megérkezése után a Budán és Pesten tartózkodó főpapokkal tisztelegtünk Windischgraetz herceg előtt és kifejeztük Őfelsége iránt érzett hűségünket és hódolatunkat. Ugyanezen célból Jellachich tábornok excellenciáját is felkerestem lakásán”.
    1849. szeptember 9. Örömének adva hangot amiatt, hogy „Isten segítségével az ország újra engedelmességre tért és a rebellisek féktelensége elfojtatott”, Hám János szatmári püspök – akit a nemzeti kormány hercegprímássá nevezett ki, a császár viszont elmozdított hivatalából – hódoló feliratot intéz az uralkodóhoz.

    Gambit mielőtt mocskolódni kezd:
    A megnyilatkozása szánalmas, amelyben az észnek helye nincs, így marad a csótányozás. A magafajta keresztény már csak ilyen. Sajnos még azzal sincs tisztában, hogy az egyház és az istenhit nem fedi egymást, de vagdalkozik. Bölcsebb lett volna hallgatnia. De nem folytatom tovább a kritikámat, mert még arra is méltatlan. S mielőtt összemosna vélt ellenségeivel, a figyelmébe ajánlanám a saját blogomat, ha nem lennék biztos abban, hogy magának az ott található hazaféltő írások is csak újabb mocskolódás tárgyát képezné. S nagyon elszomorít, ha a magafajta valóban a nemzet oldalán áll!

    VálaszTörlés
  26. @if:

    És ne feledkezzünk meg a mai állapotokról sem! Romániában a Róma alá tartozó katolikus egyház a legnagyobb magyargyűlölő. Egyetlen céljuk, a csángó magyarság elrománosítása, anyanyelvük, identitásuk elvétele. A magyar nyelvet egyenesen az ördög nyelvének nevezik, és átkot szórnak arra, aki magyarul mer megszólalni! A szlovák katolikus egyház szintén hasonlóan magyargyűlölő. A magyarországi meg ízig vérig internacionalista, cigány -és idegenpátyolgató, filoszemita. Mindez Róma irányítása alatt.
    Bármit is hazudjanak, a tetteikből egyértelmű, hogy a céljuk a magyarság megsemmisítése. Kis lépésekkel, lassan ölő méreggel. Ez nem pogányság kérdése, nem pártusjézusozó, szkítakeresztényező, koppányozó halandzsa, hanem a véres valóság.

    VálaszTörlés
  27. @Gambit:

    Lehet itt csótányozni, meg eszdéeszezni, Gambit. Az a tényeken nem változtat. Mellesleg mindig is csodálattal töltött el a természet sokszínűsége, mikor egy magát kereszténynek nevező antiszemitával találkozok. Valamiért ezek a teremtmények azt fantáziálják, hogy a zsidók komolyan utálják a kereszténységet, ahol azt hirdetik a hülye gójoknak, hogy a zsidó Isten kiválasztott népe. Csodálatra méltó ez a szellemi egyszerűség. Bizonyára abból adódik, hogy a zsidók mindig csipkedik, ócsárolják a kereszténységet. Ezzel beterelik a butácska antiszemitákat a keresztény akolba (me' ugyi amit a zsidók szidnak, az biztos valami jó dolog). A bugyuta gój meg elballag a templomba, és ahelyett, hogy ott a zsidókat "viszontszidnák", elprédikálja neki a kipás papbácsi, hogy a zsidó a kiválasztott nép. Ha "szerencséje" van, még egy átokzsoltárt is elmormoltat vele a tisztelendő úr Izrael ellenségeire.

    Így tereli a "kiválasztott" az agyatlan gój csürhét a saját kardjába. A zsidó is azt mondja neki, hogy ők a kiválasztottak, felsőbbrendűek, meg a zsidók általa fantáziált ellensége is azt mondja neki. Előbb utóbb csak elhiszi a hülyéje, hogy ez tényleg így van.
    Az általad említett SZDSZ és társai csak a terelőkutyák,akik beterelnek téged abba az akolba, ahol azt prédikálják neked, amit egyébkén egy zsinagógában is hallanál. Nemhiába a legtöbb pszichológus zsidó. Nagyon jól ismerik az emberek ösztönös viselkedését. Ha azt mondatják neked egy unszimpatikus zsidóval, hogy a kereszténység rossz, idejétmúlt, gonosz stb, akkor 100 százalékig biztosak benne, hogy az antiszemiták döntő része előbb-utóbb bősz kereszténnyé válik. Mert ez a szervezet ösztönös ellenreakciója. Ezzel máris betereltek a zsidóság felsőbbrendűségét, kiválasztottságát hirdető akolba. Mielőtt még önálló gondolataid támadnának, szépen kimossák az agyadat, és azt töltik bele, amit ők akarnak. Bizony, így van ez.

    VálaszTörlés
  28. Jó napot mindenkinek.

    Csak azt szertném kérdezni azoktól, aki szerint a "kereszténység" (így, egyben, mintha nem lenne kismillió felekezet, eltérő szokásokkal, szabályokkal stb) egy értelmét vesztett, lejárt, sőt egyenesen a magyarság elpusztítására törő valami, hogy:

    mi legyen helyette? És ha lenne egy új vallás akkor az kikhez szólna? csak a magyarokhoz?

    A világban egy vallás van, amely egy néphez szól kizárólagosan: a zsidó vallás. ez lenne a követendő példa?

    Akik újpogány szempontból támadnak: még Hitler sem követte el azt a hibát, hogy új német vallást teremtsen. pedig volt erre irányuló nyomás, Rosenberg, meg sz SS elborultabb tagjai (Himmler, Willigut) részéről.

    Egyébként kik lennének az újmagyar táltosvallás főpapjai: Kovács András meg a többi csaló szélhámos? Lui Padre? Annyira nevetségesek vagytok...

    egyelőre most a feladat: titokban felkészülni a következő szűkös időre: túlélőkészlet, konzervek, fegyverek, stb. 2014 májusában lesz a következő választűs, addig a Jobbikot kell támogatni, megnézzük milyen eredményt érnek el. amennyiben nem nyernek (és minden bizonnyal nem fognak), akkor megállapítani, hogy az ország nem bír el újabb négy évnyi fideszuralmat, és kitűzni a következő célokat: a kormány eltávolítása, parlamenti vagy egyéb eszközökkel. erről még korai beszélni, az elégedetlenség úgyis nőni fog még, a kormányba vetett bizalom pedig csökkenni.

    Erre kell most összpontosítani, nem a múltban vájkálni.

    VálaszTörlés
  29. @if:

    Jaj, már rohanok is olvasni azt a húde nemzetféltő blogot. Remélem lesz akkora élmény, mint mondjuk a Galamus színtiszta hazaszeretettől csöpögő írásai...

    @Zéé:

    Tényleg nem változtat a tényeken, kártékony idióták maradtok akkor is, ha én nem írom le. Az injekciós okoskodásod nagyon jól rávilágít, milyen dilettáns is vagy a kereszténység tárgykörében. De persze élből elutasítani mindig könnyebb, akárcsak kiragadott példák alapján olyan összefüggéseket sejtetni, amelyek látszólag szimpla feloldásai egy bonyolult/rétegzett problémának, ahogy azt if barátocskád teszi.
    Így lesztek ti mindketten saját felsőbbrendűségi komplexusaitok foglyai, de hát a szellemi/lelki nyomorékok élete már csak ilyen...

    VálaszTörlés

Kedves Kommentelők!

A könnyebb és legfőképp az értelmesebb kommunikáció biztosítása érdekében, szeretnénk mindenkit arra kérni, hogy a hozzászólásaitokat valamilyen névvel tegyétek meg.

Ez a "Profil kijelölése mint:" legördülő menüben a "Név/URL-cím" lehetőséget választva, majd a név beírása után az URL sort üresen hagyva, végül a "Tovább" gombra kattintva egész egyszerűen megtehető.

Köszönjük!

Radical Puzzle